Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του αυξημένου όγκου παραγγελιών και του φόρτου αποστολών που έχει προκύψει στις κούριερ , ενδέχεται η παράδοση της παραγγελίας να καθυστερήσει αρκετές μέρες παραπάνω. Ζητάμε την κατανόηση σας και κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ποιοί Είμαστε

Έχεις τρέλα με τα gadgets ή την οργάνωση του σπιτιού; Μήπως είσαι τρελή οδηγάρα; Μήπως τρελαίνεσαι όταν πεινάς; Ή όταν δε σου μπαίνουν τα ρούχα που αγόρασες πέρισυ;
Μην τρελαίνεσαι!!! Γιατί υπάρχει το  trelokalathi.gr, όπου θα βρεις τα πιο τρελά gadgets, προϊόντα σπιτιού, αξεσουάρ αυτοκινήτου, εργαλεία κουζίνας, μέχρι και ρούχα σύσφιξης κι αδυνατίσματος. Στο σκοτάδι δε θα μείνεις, γιατί εδώ έχουμε και LED!!! Κι έχουμε και ηχεία για να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική παντού και προϊόντα για να έχεις καθαρή εικόνα. Από μπαταρία δε θα ξεμείνεις και το κινητό σου θα το έχεις πάντα στην πένα… Και αν τρελαθείς από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, πάρε μια σκηνή camping, ένα φακό, την κοπελιά … και ώρα για τρελές διακοπές.
Κι αν νομίζεις ότι πουλάμε τρέλα, πού να δεις και τις προσφορές μας!!!
Αυτό δεν είναι eshop… είναι το trelokalathi.gr!!!